Izvor:
23.04.2017 u 13:35
0

MENJA LOŠE NAVIKE: Evo šta je Nebojša Glogovac spreman da uradi zbog žene!

Od kako je u braku sa lepom instruktorkom joge i bivšom novinarkom Milicom Šćepanović, poznati glumac je promenio način života, a odnedavno razmišlja i o preseljenju u mirnije krajeve.

Bračni par Glogovac često putuje i uglavnom su u pitanju mirnije destinacije. Bitno im je da su u prirodi i na svežem vazduhu, a uvek sa sobom vode i sedmomesečnu ćerku Sunčicu.

– Kad god imaju slobodnog vremena njih dvoje se upute nekud gde mogu da se izoluju od gradske buke i da se odmore od svih dešavanja i pritisaka grada. Čak su razmišljali da bi bilo dobro da se na tako neko mesto i presele. Oboje vole selo i slažu se u tome da je na selu i te kako lepo živeti. Za sada je sve to još u ideji – priča izvor.

Da je Glogovac neko ko voli selo, prirodu i zdravo okruženje može se zaključiti i iz njegovih ranijih intervjua kada je pričao o selu Opovo kod Pančeva, gde je živeo neko vreme sa svojim roditeljima, a koje je predstavio kao pravo bogatstvo kad je reč o sistemu vrednosti, ali i plodne zemlje. Sve mu je to, kako je tada pričao, bilo lepo i značajno iskustvo, pa ne bi ni čudilo da se glumac odluči na taj korak i definitivno napusti grad, a čak je i njegova supruga Milica kroz šalu na društvenim mrežama objavila da joj je dosta grada i kako bi da ide na selo.

Nebojša Glogovac je uz suprugu zaista započeo potpuno drugačiji način života.

– Promenio je dosta toga od kad je upoznao Milicu, ali i od kad je dobio ćerku. Pošto Milica vodi zdrav život kad je reč o ishrani, ali i intenzivno i svakodnevno trenira, pozitivno utiče na Glogovca. Promenio je mnoge loše navike koje je imao. I ono što je najbitnije je da se ništa od toga nije desilo pod pritiskom, cela ta priča ga je povukla i sam je to želeo – priča izvor blizak glumcu.

Nebojša Glogovac i Milica Šćepanović zajedno su već tri godine, a krajem oktobra prošle godina Milica je u stanu, prirodnim putem, na svet donela njihovu ćerku Sunčicu, a Glogovac je prisustvovao porođaju.

blic.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter