Izvor:
23.04.2017 u 16:00
0

U PUNOJ SNAZI: Evo kako se Lukas priprema za koncert!

Folk zvezda Aca Lukas, koji inače nije veliki pobornik zdravog načina života, što često zna i sam da tvrdi, ovog puta pristao je da krene na vežbe.

Razlog je, naravno, najveća žurka na Balkanu.

– Zbog koncerta koji će odražti u „Kombank areni“ 29. aprila Aca je angažovao trenera i svakodnevno vežba, što mu i te kako prija. Repertoar za najveću žurku na Balkanu je spreman i Lukas sa članovima benda redovno vežba numere. On svojoj publici želi da priredi dobru žurku, zato se potpuno posvetio spremanju ovog koncerta. Veruje da će „Arena” biti krcata, što je i do sada bio slučaj, i da će se svi odlično provesti – kaže nam izvor blizak pevaču.

Da je zaista krenuo u teretanu potvrdio nam je i sam pevač.

– Hoću da budem u punoj snazi i zato sam odlučio da krenem na treninge. Za mene teretana ne predstavlja nikakav problem, jer je opšte poznato da volim sport, a i sad kada imam slobodnog vremena, igram fudbal – rekao je Aca.

Inače, za koncert u „Areni” se sprema bina sa posebnom scenografijom, koja će biti montirana sedam dana pre samog nastupa.

alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter