Izvor:
23.04.2017 u 23:02
0

NJU JE VOLEO PRE SLOBODE: Ovo je prva žena Vojina Ćetkovića! (FOTO)

Vojin Ćetković uvek je važio za velikog šmekera, gospodina i zavodnika, ali pre svega za sjajnog glumca.

Iako je danas, što je potpuno prirodno, na pomen njegovog imena prva asocijacija njegova žena Sloboda Mićalović, malo ko zna sa kim je Vojin bio u braku pre Slobode.

Radi se o novinarki Nataši Milovanović, koja je nekdada radila na čuvenom Trećem kanalu. Nakon gašenja istog, Nataša je prešla na drugu televiziju koja je takođe nakon nekoliko godina ugašena, a 2001. godine udala se za Vojina.

Njihova ljubav važila je za jednu od lepših kada su javne ličnosti u pitanju, ali nije opstala. Nataša se ubrzo posle razlaza od Vojina odselila iz Srbije u Pariz, u kojem i danas živi, dok je Vojin 2008. godine oženio Slobodu.

Inače, Nataša često dolazi u Beograd gde ima veliki broj prijatelja sa kojima uživa u čarima srpske prestonice.

Evo kako izgleda:

Izvor: Telegraf
Foto: Facebook/Natasa Milovanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter