Izvor:
24.04.2017 u 14:13
0

JK DRASTIČNO PROMENA MIŠLJENJE: Mršave devojke nisu za scenu! (foto)

Pevačica Jelena Karleuša promenila je mišljenje kada je reč o ženskom izgledu – nekada je volela mršave devojke, a sad priča drugačije.

JK je na Grandovoj sceni priznala da mršave devojke nemaju šta da traže na estradi, a svi su se iznenadili kada su čuli Jelenine reči, jer je nekada kritikovala takmičarke sa viškom kilograma.

– Ja sam sad u fazi da mršave ribe nemaju šta da traže na sceni! Žensko treba da ima i guzu, butinu, da budu seksi. Primetila sam da kada ženi kažeš da je smršala posle možeš bilo šta da joj kažeš, bitno da je smršala – rekla je Jelena, koja je komentarisala takmičarku Maju Đorđević.

Mnogi, pa i sama Maja su mislili da će joj Jelena reći da treba da smrša, ali pevačica je rekla da je takmičarka "top riba".

U kakvoj je tačno fazi Jelena Karleuša možda najbolje pokazuje njena nedavna fotografija:

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter