Izvor:
24.04.2017 u 18:46
0

Šokantno: BOSANAC OŠTRO ISKRITIKOVAO KARIJERU I IZGLED ĆERKE DŽIDŽE! (foto)

Kada čujemo sve ono što Dragan Stojković Bosanac govori kandidatima u jednom muzičkom takmičenju ne možemo a da se ne zapitamo zašto isto ne poruči i svojoj ćerki Džidži koja je, što se tiče izgleda, mnogo ekstremnija od kandidatkinja čiji mu se izgled ne dopadne, a o muzičkom stilu da i ne govorimo. Ipak, cenjeni kompozitor je toga i te kako svestan.

– Iskreno da vam kažem, što sam davao savete, davao sam, sada ima dovoljno godina da mućne glavom i vidi šta je pametno za nju, a šta ne. Sama odlučuje o sebi i karijeri. Više sam za to da moja ćerka ima dobru pesmu i da peva dobro, a fotografije dolaze posle toga. Mislim da joj provokativne fotgrafije nisu potrebne, ali stvar je na onome ko provocira. Bolje da ima hitove, a ne tamo nekakve slike – izjavio je Bosanac za Alo.

– Obrve su joj takve da mogu samo za glavu da se uhvatim, a tek to što je operisala nos, to je strašno. I ova usta samo čekam kada će da joj splasnu više. Najveći problem srpskog naroda je što još nije otkrio ogledalo – zaključio je on.

Tračara
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter