Izvor:
24.04.2017 u 19:19
0

MILICA DABOVIĆ OTKRIVA: Vuk insistira da se što pre venčamo! (foto)

Bivša srpska košarkašica Milica Dabović povukla se nakratko sa domaće javne scene pošto je podnela krivičnu prijavu protiv bivšeg dečka Simona Šiklića zbog fizičkog zlostavljanja, za koje je i osuđen.

Posle mučnog perioda koji je iza nje, Dabovićeva je našla sreću u naručju drugog muškarca. Međutim, na bivšeg emotivnog partnera još uvek ne prestaje da misli.

– Taj osećaj nikad neću zaboraviti. Ja sam pognute glave, u jednoj teškoj depresiji, rekla da nemam nikakav komentar, da će sud sve odlučiti – prisetila se Milica, a onda otkrila da se njen bivši dečko neretko služio neistinama, pa i onda kada je u javnost izneo svoju stranu priče.

– Imao je vremena da ispriča svoju priču koja je bila potpuno lažna, čak je i njegovo ime bilo potpuno lažno, što ja nisam znala. Kada se klupko odmota, saznaš u šta si se uvalio, u koga si se zaljubio, ali to je prošlost – rekla je Dabovićeva.

Ona je priznala da joj je u teškim životnim trenucima najveća podrška bila rođena sestra Ana, ali i misteriozni Vuk, sa kojim je odnedavno u vezi.

– Treba biti jak da mentalno izađeš kao pobednik, a ja sam, stvarno, ugledala svetlost na kraju tunela. To je bio Vuk koji mi je pružio ruku i rekao:"Hajde zajedno da pobedimo sve – priznala je Milica, koja je u jednoj zlatari razgledala prstenje, a onda otkrila da će se uskoro udati.

– Vuk jedva čeka da ja stanem na ludi kamen i on insistira na tome. Brzo će se to desiti – rekla je nasmejana sportistkinja.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter