Izvor:
24.04.2017 u 21:12
0

IZGUBIO GA KAD JE IMAO 5 GODINA: Mirko Šijan objavio dirljivu fotografiju u sećanje na svog oca! (FOTO)

Mirko Šijan, sin folk pevačice Goce Božinovske, ne dozvoljava da uspomene na njegovog oca Zorana izblede, pa je ovoga puta na Instagramu objavio fotografiju svog oca koju javnost nikada nije videla.

Kada je kik-bokser Zoran ubijen, Mirko je imao pet godina, ali ni dan danas ne može da se pomiri sa činjenicom da njegovog oca više nema.

On je sa prijateljima na Instagramu podelio jednu od najvrednijih stvari u njegovom porodičnom domu u Surčinu – sliku tragično ubijenog kik-boksera.

Goca je kobne noći 1999. godine pevala u Austriji, a svojevremeno je sadržaj poslednjeg razgovora sa suprugom podelila sa javnošću.

– Tu noć sam pevala u Beču i poslednje što sam razgovarala sa njim bilo je to da mi je rekao da je ćerku Zoranu ostavio kod kuće sa bakom, a da je petogodišnji sin Mirko s njim. Čula sam ih obojicu. Zoran je rekao da se Mirko sav umazao i vikao je da brzo opere ruke. U pozadini sam čula glas sina kako kaže: "Dobro, tajo, dobro" – prisetila se neutešna pevačica

Izvor:Alo.rs
Foto: Instagram/mirkosijan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter