Izvor:
25.04.2017 u 01:16
0

EVO ŠTA KAŽE MUŽ: Ana Kokić otkrila kako Nikola komentariše njena seksi izdanja!

Važi za nenamateljivu damu koja se pošteno naradila da bi dokazala šta sve može. Mama je dve devojčice, ali kaže da bi i sa sinom bilo lako. A svojoj publici obećava još mnogo iznenađenja.

Ana Kokić Rađen, pevačica i supruga vaterpoliste Nikole Rađena, nije jedna od pevačica čiji je glavni adut na sceni fizički izgled. U šouu "Tvoje lice zvuči poznato" pokazala je koliko može i koliko ume svojim glasom. A onda je letos snimila spot za pesmu "Damelo", u kojem je sve prštalo od seksepila jer se Ana skinula u bikini i đuskala na plaži. Spot koji je snimila u Turskoj za ovaj letnji hit možda je najsmelija i najrazgolićenija verzija Ane Kokić koju smo videli do sada.

-Pa bikini nosimo leti na plaži, ne mogu leti da obučem ništa drugo osim bikinija. Ali tačno je da nisam dosad snimala takve spotove. Ja inače nisam mnogo spotova ni snimila u karijeri, što mi je veoma žao. Probaću da snimam više i da budem još smelija. Jedan je život. Naravno, sve zavisi kakva je priča u pesmi, o čemu pesma govori, ali najvažnije je da se ne pređe granica vulgarnosti. U redu je provokacija, u redu je da izgledamo izazovno, samo da to bude u skladu sa onim što jesmo – kaže Ana za "Blic". Na naše pitanje da li se njenom suprugu Nikoli dopao spot u bikiniju i šta joj inače govori o nastupima, Ana kaže:

On mi nikada nije rekao ovo nemoj ili ovo smeš. On ima poverenja u mene i zna da volim svoj posao, da dajem sve od sebe, da se maksimalno trudim. Ne meša se on na taj način u moj posao, a odavno smo prošli nivo u igrici u kojem su pitanja "zašto ovo, zašto ono" – kaže Ana Kokić. Ova pevačica je mama dve devojčice, ali kaže da se ne bi loše snašla ni sa dečacima u kući.

– Moja kuma ima tri sina, nema tu šta da se zna ili ne zna. Bila sam prisutna dok su oni rasli, ja sam čak najstarijeg i izvela iz porodilišta. Jeste da sam veštija sa devojčicama, ali bih se lako snašla i sa dečakom – otkriva nam Ana, koja se nedavno otisnula i u modne vode tako što je za jedan brend dizajnirala liniju cipela.

– Narednih godinu dana sam posvećena i tome pored pevanja. Sada je letnja kolekcija u prodaji, treba da radimo jesenju i zimsku, tako da sam još godinu dana u toj priči. Šta dalje? Polako, videćemo – kaže Ana Kokić.

Izvor:Blic.rs
Foto:Instagram/Ana Kokic Radjen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter