Izvor:
25.04.2017 u 03:14
0

BILI SU POPULARNI PAR: Ovo je bivši dečko Tanje Savić, evo kako izgleda danas! (FOTO)

Kao što danas imamo Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića, tako smo pre 13 godina imali Tanju Savić i Darka Filipovića.

Nakon što su se zajedno plasirali u finale "Zvezde Granda" i obezbedili sebi snimanje numere, Darko i Tanja su započeli svoju karijere, pa su ubrzo snimili i svoje prve albume, ali desila se i ljubav.

Darko i Tanja su uplovili u romansu 2005. godine. Pričalo se o njihovoj vezi, naslućivalo čak i na brak, ali sve je to nestalo nakon nekoliko meseci.

Par je raskinuo, jer Filipović, navodno, nije mogao da toleriše njenu ljubomoru.

Njih dvoje nisu u dobrim odnosima, a oboje su ostvareni i kao supružnici i kao roditelji. Dok je Tanja u braku sa Dušanom Jovančevićem, s kojim povremeno odlazi i u Austraiju sa kojim ima dva sina Maksima i Đorđa, Darko je oženio Jasminu Gmitrović s kojom ima ćerkicu Nastju.

Izvor:Alo.rs
Foto:Instagram / tanja_savic_private

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter