Izvor:
25.04.2017 u 03:36
0

PROGOVORILA O PORODIČNIM ODNOSIMA: Sofija Šašić otkrila kakav je očuh Aca Lukas!

Sofija Šašić ima sedamnaest godina i već od malih nogu bila je u centru medijskog interesovanja zbog poznatog oca.

Nakon što se njena majka Sonja razvela od Željka Šašića i preudala za folk pevača Acu Lukasa, Sofija je postala dodatno medijski aktuelna.

Njen otac je konstantno koristio priliku da izvređa njenu majku i nju putem medija, dok ona danas ne želi da komentariše očeve postupke. Sofija priznaje da je sada sve to iza nje, te da je Aca Lukas njena velika podrška u životu, pored majke Sonje.

– Teško sam podnela mamin razvod, ali navikla sam se na Acu. Ja njega mnogo volim i poštujem. Nema tu više nikakvih problema. Od Ace imam veliku podršku i ljubav. Mogu da pričam sa njim o svemu, imam odnos kao sa pravim ocem – kaže Sofija i ne krije da je očuh popustljiviji od majke.

-Mama je stroža od Ace. Njemu je sve super i odgovara mu, a ona zna da me često kritikuje – sa osmehom otkriva Sofija i priznaje da je Lukas u kući glavna atrakcija, te da ih svakodnevno zasmejava i uveseljava.

– On je isti kod kuće kao i na TV-u, nikada se ne menja. Sa njim je uvek sve smeh i šala. Aca nikada ne povisuje ton, kod njega je sve dozvoljeno, naravno, uz dogovor – kaže Sofija.

Izvor:Blic.rs
Foto:Instagram/sofijav

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter