Izvor:
25.04.2017 u 19:51
0

PEVAČICA DRASTIČNO SMRŠALA, PA ZABRINULA PORODICU: Kaćini roditelji u strahu za njeno zdravlje! (FOTO)

Katarina Živković posetila je rodni Leskovac i tom prilikom pošteno je zabrinula svoje roditelje.

Naime pevačica je za samo deset dana smršala pet kilograma, bez neke posebne dijete, a kako kažu našu izvori zdravstveno stanje joj je bolje nego ikada.

Kaća je nakon velikog gubitka koji je imala kada joj je preminuo prijatelj i menadžer Stavra totalno izgubila apetit, a kasnije je svela količinu obroka na minumum i tako je za samo deset dana skinula pet kilograma. To se na njenoj figuri odmah primeti, pa su se zato njeni mama i tata uplašili kada su je ugledali na vratima stana. Inače zdrava je, radila je pre desetak dana sve analize redovne i nema nekih oscilacija, već je jednostavno smršala. Kaći se dopada njena nova linija, a kako kaže i komentari njenih fanova su i više nego odlični – priča izvor blizak pevačici.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/katarina2789

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter