Izvor:
25.04.2017 u 20:10
0

Ana Kokić: NIKOLA MI NIKAD NIŠTA NIJE ZABRANIO!

Ana Kokić i Nikola Rađen, popularni bračni par na javnoj sceni, trudi se da svoju privatnost drži samo za sebe, a jedno drugom se u posao ne mešaju.

Ana Kokić, popularna pevačica, postala je smelija kada je njena karijera u pitanju, te želi da radi stvari koje nikad nije, jer kako sama kaže, jedan je život.

A ono što je možda najvažnije, od svog supruga ima veliku podršku:

"On mi nikada nije rekao ovo nemoj ili ovo smeš. On ima poverenja u mene i zna da volim svoj posao, da dajem sve od sebe, da se maksimalno trudim. Ne meša se on na taj način u moj posao, a odavno smo prošli nivo u igrici u kojem su pitanja "zašto ovo, zašto ono"." rekla je Ana.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter