Izvor:
26.04.2017 u 01:08
0

MUZIČAR OTKRIO STRAVIČNE DETALJE IZ ŽIVOTA: Silovan sam kad sam imao 12 godina, pa opet sa 27!

DJ i producent Zik Tomas iz Njujorka otkrio je javnosti da je bio silovan dva puta.

Tomas (28), sin NBA legende Isaija Tomasa, izjavio je da je prvi put silovan kada je imao samo 12 godina, a zatim opet prošle godine.

Prvo nisam znao šta mi se dogodilo. Znao sam da je to pogrešno i da nisam želeo da mi se desi – ispričao je Tomas.

Govoreći o drugom silovanju, istakao je da je bio prestrašen i užasnut. Kako je objasnio, tada nije podneo tužbe jer "nije bio spreman" i nije želeo da ga "etiketiraju kao žrtvu".

– Kada bih mogao da vratim vreme, definitivno bih ih tužio – rekao je Tomas.

On se danas posvetio pomaganju onima koji su seksualno zlostavljani i ambasador je organizacije koja se bavi sprečavanjem i reagovanjem na seksualno nasilje kroz saradnju, deljenje i stvaranje resursa i promociju.

Želim da pomognem ljudima da progovore. I baš tako počinje lečenje – progovaranjem o problemu. Ohrabrujem žrtve da istupe – rekao je Tomas.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter