Izvor:
26.04.2017 u 03:07
0

„KAD BUDE PORASLA, REĆI ĆEMO JOJ“: Miškovićeva snajka otkriva zašto su ćerki dali neobično ime!

Jovana Nikolić, supruga Marka Miškovića, sina Miroslava Miškovića, otkrila je zašto se Markova i njena ćerka zove Antonina.

Marko i Jovana su nedavno krstili ćerku, a Jovana je u jednoj emisiji otkrila zašto su čekali da prođe nekoliko godina, kao i kako je odabrala to ime.

Obično se kod nas deca krste po rođenju, dok su još uvek bebe, ali mi to nismo uradili. Deca tada vrište, deru se, treba da im se seče kosa i onda se deca stresiraju. Marko je birao ime Antonina i čuvao je to ime u slučaju da mu neko ne ukrade. Meni je bilo bitno da to ime ima neko značenje. Na primer, Antonina je staro ime, negde iz 16. veka i bila je jedna operska pevačica koja se tako zvala. Sa druge strane, u Brazilu postoji grad Antonina. Kada bude porasla, onda ćemo joj to reći – rekla je ona u emisiji.

blic.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter