Izvor:
26.04.2017 u 15:42
0

JAVIO JOJ SE MAJČINSKI INSTINKT: Sofija Rajović silno ćeli da ostane trudna! (foto)

Ognjen Amidžić između ostalih sinoć je ugostio i glumicu Sofiju Rajović, a među brojnim pitanjima, našlo se i ono o majčinstvu.

Kako je nedavno u jednom intervjuu pričala i o bebi, Ognjen je iskoristio priliku da je pita da li je istina da je njena velika želja da uskoro postane majka, na šta je ona njemu poručila da ne veruje novinarima.

– Nemoj ti sada meni! Video sam te kako guraš prazna kolica", odgovorio je Ognjen u svom stilu uz osmeh. Voditelj se našalio sa Sofijom pa joj je ponudio i pomoć ukoliko želi da što pre ostane u drugom stanju, na ovaj duhovit komentar, Sofija je uzvratila osmehom.

Inače, pre ove šale, Sofija je otkrila da je zbog lepote imala problem kao glumica jer je često dobijala uloge u kojima je samo trebalo da bude lepa, izgovori tri rečenice i trepne, i dodala da se nada da će, ako ništa drugo, kada ostari dobijati karakterne uloge.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter