Izvor:
26.04.2017 u 18:42
0

RASTA PRETI JOŠ JEDNOM VODITELJU: Evo šta mu je spremio!

Ivan Ivanović je nedavno u stao u odbranu svog prijatelja i saradnika Slobodana Nešovića Loke povodom tvrdnji i sumnje da je Loku navodno pretukao Stefan Đurić Rasta.

– Dečko je prosto debil, treba imati razumevanja. Nije on kriv. U pitanju je sukob oko intelektualne svojine. Da bi razumeo intelektualnu svojinu, moraš imati nekog intelekta. Znači, dečko ne ispunjava ni te uslove – rekao je Ivanović.

Ova prozivka je mogo uvredila repera i on, navodno, planira da tuži Ivana jer ga je u emisiji nazvao "debilom".

– Rasta je došao kod mene besan, bio je ljut što se Ivanović umešao u njegov sukob sa Lokom. On nije gledao tu emisiju, ali su mu prijatelji javili šta je voditelj rekao i kako ga je nazvao. Preko toga nema nameru da pređe, već je čvrsto rešio da tuži voditela. Rekao mi je da mora da plati teške reči – rekao je neimenovani saradnik Stefana Đurića Raste "Starsu".

– Rasta smatra da nije bilo u redu sa Ivanovićeve strane da ga blati, jer on o njemu nikada ružno nije pričao – završava izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter