Izvor:
30.05.2016 u 13:59
0

AGONIJA SE NASTAVLJA: Oglasila se ćerka Džonija Depa! (FOTO)

Lili-Rouz Dep, 17-godišnja ćerka čuvenog glumca Džonija Depa, stala je danas u odbranu oca koji se suočava sa optužbama supruge Ember Herd koja tvrdi da je tukao. Na Instagramu, Lili-Rouz je nazvala svog oca "najdivnijom osobom punoj ljubavi koju poznaje", preneo je AP. Ona je, ne pominjući direktno optužbe Ember Herd, dodala da je Dep "divan otac i njoj i njenom mlađem bratu", kao i da će "svako ko ga poznaje isto reći".

Amber Herd je podnela zahtev za razvod, tvrdeći da je Džoni Dep i fizički i emocionalno zlostavljao. Lili-Rouz Dep je glumica i model. Majka joj je Vanesa Paradi, bivša Depova partnerka. Sud u Los Anđelesu je već zabranio Džoniju Depu da priđe supruzi nakon što ga je ona optužila da ju je više puta udario tokom nedavne svađe i povredio joj lice.

Sudija Karl H. Mur je, takođe, presudio da Dep ne bi smeo da je kontaktira do saslušanja zakazanog za 17. jun. Herd je svedočila da je Dep bacio mobilni telefon na nju tokom svađe i povredio joj obraz i oko. Ona je priložila i fotografije povreda kada je u petak zatražila zabranu prilaska. Holivudski par je 15 meseci u braku.

Džoni Dep (52) i Amber Herd (30) nisu imali potpisan predbračni ugovor, naveo je TMZ. Upoznali su se na snimanju filma "The Rum Diary" 2011. godine i nemaju dece. Venčali su se u februaru prošle godine na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu. U to vreme Dep je još uvek bio u vezi sa francuskom glumicom Vanesom Paradi.

Tanjug
Foto: Instagram.com/lilyrose_depp

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter