Izvor:
27.04.2017 u 02:36
0

USUDILA SE DA IZGOVORI: Danijela Buzurović rekla nešto o svom suprugu zbog čega će je mnogi OSUDITI!

Voditeljka Danijela Buzurović vratila se na male ekrane posle porodiljskog odsustva.

Lepa voditeljka je ponovo stala pred kamere emisije koju vodi, ali ovog puta je i kao urednik emisije o poznatim svetskim i domaćim ličnostima.

Nemam utisak da nisam radila čitavih godinu dana, već da sam bila na nekom dužem godišnjem odmoru. Iza mene je najlepša godina mog života i nadam se da će svaka naredna biti još lepša. Ali, ma koliko mi odmor prijao, moj posao je nešto što me takođe ispunjava i zaista imam privilegiju da se bavim nečim što me čini srećnom. Vraćam se u uigrani tim koji dobro poznajem i sa kojim odlično sarađujem – priča Danijela.

Danijela je konačno priznala koliko joj se dopada emisija koju vodi njen suprug Stefan Buzurović.

Ja obožavam tu emisiju. Znam da će me neki sad optužiti da nisam objektivna jer mi je muž voditelj, ali meni je taj TV format izuzetno zabavan i mislim da ga Stefan iznosi na fantastičan način. Eto, rekla sam! Stefan će se, bez sumnje, vrlo uskoro pojaviti u mojoj emisiji jer je aktuelni voditelj i poznati glumac ali ga verovatno neću intervjuisati baš ja. Sigurna sam da će se pre ili kasnije opet dogoditi da vodimo neku emisiju zajedno.

Izvor: Blic
Foto: mr.buzzz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter