Izvor:
27.04.2017 u 12:36
0

DARA BUBAMARA PROGOVORILA O DEČKU: Zaljubljena sam, ostavite me na miru!

Dara Bubamara prvi put je progovorila o dečku, trinaest godina mlađem košarkašu Dušku Buniću i priznala da je u njega zaljubljena do ušiju!

Pevačica je sedam meseci u vezi sa sportistom koji igra u Sloveniji, gde ga ona često posećuje. Bubamara ističe da je uz njega pronašla sreću nakon razvoda od supruga Milana Kesića.

Ljubav je zaslužna za moj osmeh. Srećna sam, ispunjena i zadovoljna žena. Eto, to želim da kažem i neka sad svi lepo to prime k znanju. Voljena sam žena! Da li svog partnera treba da dovedem na Terazije da to zajedno objavimo? Da, on mene voli i da, ja njega volim. Zaljubljena sam i nema ništa lepše od toga. Eto, priznala sam i neka me sad svi ostave na miru – rekla je u jednom dahu Dara.

Ona kaže da se s dečkom nikad neće pojaviti u javnosti.

To sam čvrsto odlučila. Ni na jedan događaj nećemo doći zajedno. Ne želim dušebrižnicima da dam povoda da posle pričaju sve i svašta. Ali ne samo zbog toga. Meni je moje dete najvažnije na svetu. Njegovog tatu Milana izuzetno cenim i poštujem. Ostali smo u odličnim odnosima. Zbog njih dvojice ne želim da dečka pokazujem javno. Svesna sam da su sve oči uprte u mene i da me ljudi slikaju gde god me vide na ulici, tako da se nas dvoje viđamo na sigurnom mestu – zaključuje kroz osmeh Bubamara.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube Printscreen/alo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter