Izvor:
27.04.2017 u 12:58
0

POČEO JE DA SE TRESE I KRVARI: Muž Nade Topčagić hitno prebačen u bolnicu!

Zlatku Đorđeviću, suprugu Nade Topčagić iznenada je pozlilo i on je hitno prebačen u bolnicu, i trenutno se nalazi na odeljenju za plućne bolesti u Kliničkom centru u Beogradu.

Nada kaže da je sve bilo u redu do Uskrsa, a potom se Zlatkovo zdravstveno stanje drastično pogoršalo.

Zlatko je kosio travu u našoj vikendici u Banovcima u subotu, a na Uskrs, kada smo se vratili kući, igrali smo se s unukom i sve je bilo u najboljem redu. Nakon što smo ispratili goste, ja sam otišla na kafu u komšiluk i kad sam se vratila kući, on se tresao od groznice. To je bilo stravično! Čovek od dva metra bukvalno kopni! To nisam videla u životu. Bili smo sami u kući i baš sam se uplašila. Imao je temperaturu 40 i to je trajalo nekoliko dana. Onda je krenula da mu ide i krv iz nosa i tada sam se istraumirala. Zlatko se tada zatvorio u spavaću sobu i čula sam ga kako priča sa našim prijateljem, doktorom Savićem, koji je neurohirurg. Tada su mi se noge odsekle jer znam da on nikad u životu nije išao kod lekara – ispričala je Nada i dodala da će suprugu zabraniti pušenje, i naterati ga da živi zdravijim životom.

Najpre mora da uspori malo s tempom. Mnogo je radio, ali i pušio. On je dnevno tri kutije cigara trošio. Više preda mnom neće smeti da zapali! Samo se nadam da će rendgen pluća biti dobar i da će se sve završiti kako treba – rekla je pevačica.

Sa druge strane, Đorđević iz bolnice poručuje da se nada da ništa ozbiljno nije u pitanju.

U bolnici sam, moram da primam terapiju. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Moja Nada se mnogo preplašila zbog mene! Izvinite, sad moram da idem, doktori su mi došli u posetu – izjavio je Zlatko Đorđević.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter