Izvor:
27.04.2017 u 13:42
0

POTRESNA ISPOVEST PEVAČICE INDI: Otac nas je pijan tukao, majka je dobila rak dojke!

Pevačica Indira Aradinović Indi kaže da je veoma teško podnela razvod svojih roditelja, kao i da je otac u alkoholisanom stanju znao da udari njenu majku i nju.

Indi priznaje da nikada nije imala očevu podršku, i opisuje teške trenutke kroz koje je prošla njena porodica.

Moji roditelji su se razveli 2004. godine. To sam teško podnela, iako nikad nisam imala očevu podršku. Odao se alkoholu kad mi je bio najpotrebniji. U pijanom stanju mene i majku je umeo da udari. Bilo je veoma ružnih situacija – izjavila je pevačica i dodala da je potom usledio još veći pakao nakon što je njena majka saznala da ima rak dojke.

Posle Editinog rođenja, mama je dobila miome. Njen lekar je smatrao da nije ništa strašno i da ne mora da ide na kontrole. Nakon nekoliko godina javio joj se bol, dobila je visoku temperaturu i groznicu. Saznala je da ima tumor dojke. Sad je dobro, ali je poluinvalid, bez jedne dojke – rekla je Indi i napomenula da je njena majka uradila sve da njenu sestru Editu i nju zaštiti od užasa bolesti.

Operisana je pre tri godine i to je veoma teško podnela. Prošla je kroz pakao, a mene i Editu je poštedela. Nije dala da idemo sa njom na hemoterapije. Nije htela dodatno da patimo. Mene je Bog u tom momentu pogledao. Imala sam posla, mogla sam da zaradim za lekove i operacije. Edita i ja smo sve to izgurale. Mama jednom godišnje mora na zračenje i moli da joj se bolest ne vrati – zaključila je Indi.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/indy_official991

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter