Izvor:
27.04.2017 u 18:40
0

PREDSTAVLJALA JE SRBIJU NA EVROVIZIJI, ZATIM JE NAGLO SMRŠALA, PA SE OPET UGOJILA: Evo kako danas izgleda Bojana Stamenov! (FOTO)

Pevačica Bojana Stamenov postala je poznata širem auditorijumu kada je predstavljala našu zemlju na takmičenju za pesmu Evrovizije. Bojana je nastupala sa pesmom "Beauty never lies".

U poslednje vreme pojavljivali su se brojni novinski natpisi! Neki su tvrdili da je Bojana drastično smršala i da iz dana u dan sve više napreduje ka zdravijem životu i boljem fizičkom izgledu.

Sa druge strane, neki su tvrdili da se Bojana čak dodatno ugojila i da izgleda gojaznije nego ikad. Šta je istina procenite sami!

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Instagram/stamenov_bojana_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter