Izvor:
27.04.2017 u 21:49
0

LEP I PROBLEMATIČAN: Seksi robijaš ponovo imao problema sa policijom!

Džeremi Miks pre nekoliko godina dobio je titulu najseksi robijaša, nakon što se njegova fotografija iz policijske stanice našla na internetu.

Nakon što je izašao iz zatvora za njega su počele da se otimaju mnoge modne agencije, zahvaljujući kojima je zaradio za život kakav mnogi mogu samo da zamišljaju. Ipak, ponovo se našao oči u oči sa policijom.

Naime, samo osam sati po sletanju u London gde je trebalo da ima snimanje, vlasti su ga deportovale. Iako je tvrdio da ima ispravne papire, policija ga je na aerodromu u Velikoj Britaniji zaustavila.

"Jednostavno ga nisu pustili da uđe u zemlju. Jako je uzrujan zbog događaja“, rekao je njegov menadžer koji je u Londonu ostao sa Miksovom suprugom.

"Dosta mi je ovog s**nja, odslužio sam svoje“, rekao je ljutito Džeremi.

bulevar.b92.net
Foto: Twitter/JMEEKSOFFICIAL

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter