Izvor:
30.05.2016 u 16:33
0

DARA BUBAMARA PODRŽALA CECU: Za mog Kostu bih LOMILA KOSTI!

Još se nisu prepričali svi događaji sa 18-og rođendana Anastasije Ražnatović, a javnost je saznala da je upravo ova svetkovina Cecine ćerke, bila povod za još jednu tužbu na estradi!

Naime, Jelena Karleuša je 25. maja na svom Twitter nalogu, umesto rođendanske čestitke, napisala nešto što je naljutilo Svetlanu Ražnatović, a tiče se njene i prošlosti njenog pokojnog supruga.

Mladima u Srbiji mediji duguju objašnjenje da je Anastasija Ražnatović ćerka kriminalaca koji su ubijali i krali i da to uopšte nije cool.

— Jelena Karleusa (@karleusastar) 25 May 2016

Zbog ovog Tvita Svetlana Ražnatović je podnela tužbu protiv svoje koleginice, sa kojom odavno nije u dobrim odnosima.

Ovaj skandal nije ostavio ravnodušnim neke estradne zvezde, a među onima koji su podržali Cecu je i Dara Bubamara. Ona je ekipi emisije "Glamur" povodom ovoga priznala da bi "za svog Kostu lomila kosti".

Ne propustite "Glamur" tačno u 18 časova i saznajte šta je sve Dara rekla povodom ovog slučaja, ali i sve druge najnovije vesti iz sveta poznatih.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/raznatovic_anastasija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter