Izvor:
28.04.2017 u 13:10
0

PRVI PUT JAVNO NA OVU TEMU: Suzana Jovanović progovorila o razvodu sa Sašom Popovićem!

Pevačica Suzana Jovanović nije od onih žena koje beže od epiteta "supruga", već sa ponosom ističe da je u braku sa Sašom Popovićem.

S obzirom na to da se producent njihove medijske kuće Žika Jakšić nedavno razveo, Suzana je objasnila šta je to što bi moglo da poremeti njen brak sa Sašom Popovićem.

Kao iz topa, sa osmehom na licu, pevačica je rekla:

– Sašin i moj brak bi jedino mogao da poljulja zemljotres, ako se desi u Srbiji. Iskrena da budem, ja se ne mešam u privatni život drugih ljudi, kao što ne volim da se neko meša u moj. Žika je odrastao i dovoljno zreo da donosi odluke. Sigurno ima dobre razloge zašto je tako odlučio. Neka svako vodi svoj život onako kako zna i ume -.

Jovanovićeva priznaje da se sa suprugom nikada nije posvađala, jer njih dvoje probleme u braku, ako ih ima, rešavaju razgovorom.

– Rasprava sa Sašom nikada ne može da se desi, samo razmena mišljenja. Nikada nisam insistirala da bude po mome i da sam u pravu za ono što sam rekla. Uvek saslušam drugu stranu i nađemo sredinu – kaže Suzana.

Pevačica iz prethodnog braka ima sina Danijela, koga je Popović prihvatio kao svoje dete, dok njih dvoje zajedno imaju ćerku Aleksandru.

Izvor: alo.rs
Foto: Twitter/PRessSerbiaChat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter