Izvor:
28.04.2017 u 13:22
0

OTVORIO DUŠU: Sinan Sakić otkrio šta misli o sinu koji je u zatvoru zbog UBISTVA!

Sinan Sakić, ikona Južnog vetra vraća se na scenu – zakazao je veliki beogradski koncert za 3. jun na Tašmajdanu. Folker je u intervjuu ogolio dušu: priznao nam kako je pobedio alkoholizam, otkrio da li su mu pronašli kokain u gaćama i da li posećuje sina Rašida, koji služi zatvorsku kaznu od 12 godina zbog ubistva.

– U zatvoru, ali u kontaktu smo. Dete do svoje šeste godine nema svoju sudbinu, a posle je dobija. Ti si mu samo biološki roditelj i ništa više. Na njegov put ne možeš da utičeš. Možeš da budeš idealan roditelj, kao što sam ja bio. U mom slučaju to nije vredelo. Svima sam dao ljubav, pokupovao im stanove i obezbedio krov nad glavom.

Pisalo se da ste i vi bili na ivici zakona, da su vam pronašli kokain u gaćama.
– Zar bih ja to sebi dozvolio?! Imam unučad i decu, zar mislite da sam toliki idiot?!

Estrada je puna poroka. Nikad niste probali narkotike?
– Nikad! Jednom su mi u Holandiji rekli: „Ajde, uzmi“, a ja vičem: „Ma beži, bre!“ Kakvo je to zadovoljstvo? Cela estrada se drogira. Nikome nisam hteo da savetujem da to ne uzima, zašto bih?

Jeste li prijatelju Džeju savetovali da ostavi alkohol?
– On je preterao u svačemu. Hiljadu puta sam mu govorio, a on meni: „Nisi mi ni mama ni tata da vodiš računa o meni.“ Rekao sam mu: „Stani malo, brate, bolestan si. Daj bože da nemaš i vodu, slabo jedeš, a tako naduven da budeš, ne može.“ Molio sam ga da ide kod lekara, odbijao je.

Da li ste s njim najviše voleli da pijete?
– Au, s mnogima sam bančio do jutra, to su bile duge i burne noći, ali najviše je toga bilo s Džejom ludakom.

Ko je mogao više da popije?
– Pa ja, svakako. Preterivao sam, pio po dve boce dnevno, i onda sam se zapitao što to meni treba. Decenijama sam pio. Nisam se treznio. Ja nisam agresivan i nisam napadao ljude u pijanom stanju.

Kako ste odlučili da prestanete da pijete?
– Rekao sam sebi – stop! Sam sam prekinuo.

Kažete da ste batalili alkohol, a i sad pijete.
– Dve godine ne pijem. Ponekad popijem čašu vina. To je sve.

O tračevima
NEK PUKNU DUŠMANI!

Mnogi kažu da više ne možete da pevate zbog lošeg zdravlja, a vi ste zakazali koncert.
– Neki koji pevaju po 40 minuta, a ja po dva sata, dođu i kažu: „Sinan ne može da peva.“ Molim?! Pa dođi na Taš da ti pokažem kako se peva! Taš je moja tradicija, ni Arena ne može da zameni taj prostor.

Izvor: kurir.rs
Foto: Twitter/Balkansko

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter