Izvor:
29.04.2017 u 03:28
0

Ponos za medalju: ONI SU NAJOBDARENIJI GLUMCI HOLIVUDA! (foto galerija)

Zahvaljujući izjavama bivšh devojaka, slikama, kao i glasinama ovi muškarci važe za najobdarenije u Holivudu.

Majkl Fasbender

Priče o polnom organu holivudskog glumca krenule su posle dodele Zlatnog globusa 2012. Na ovoj manifestaciji je Džordž Kluni počastio kolegu neobičnim komplimentom. Naime, Kluni je tada nominovanog Fasbendera, koji se u filmu “Shame” pojavljuje potpuno nag, pred svim zvanicama i gledaocima javno upitao da li golf igra sa rukama na leđima!

Viljem Defo

Američki glumac morao je da ima dvojnika za scenu u filmu “Antichrist”, u kojoj se vidi Defoov polni organ. Ekipa koja je radila ovo ostvarenje otkrila je da se reditelj odlučio na ovaj korak jer je glumac toliko obdaren da se svi zbune kad ga vide.

Danijel Krejg

Slavni Džejms Bond je u jednom svom intervjuu izjavio da najviše ceni svoju muškost. Njegova koleginica iz filmova o agentu 007, Džudi Denč, rekla je da je reč o čudovištu. Glumica ga je videla nagog dok su snimali film “Kazino Rojal”.

Dejvid Bekam

Fudbaler je tokom snmana reklame za robnu marku H&M pokazao koliko je obdaren, što je za njega oduvek i važilo. Kada su novinari pitali njegovu suprugu Viktoriju da li je to posledica foto-šopa, ona je izjavila da “ono što vidite na fotkama, to i dobijete”.

Kolin Farel

Scena iz filma “A Home at the End of the World” iz 2004. godine, u kojem je glavna zvezda upravo Kolin Farel, izbačena je nakon što su producenti zaključili da bi kadar bio “previše” za gledateljke. Takođe, njegova golotinja iz filma “Aleksandar”, jer navodno nije trebalo da u epskoj sagi njegova muškost odvlači pažnju.

Orlando Blum

Slavni Blum u avgustu 2016. godine zatresao je ceo svet skroz golim fotografijama koje su nastale na obali Italije. Orlando se tada odmarao sa tadašnjom devojkom Keti Peri, a paparaci su ga uhvatili potpuno nagog na dasci! Kada su objavljene necenzurisane fotografije Orlandovog vršnjaka milioni su zaratili jer nekima ipak nije bio dovoljno veliki.

Kurir
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter