Izvor:
29.04.2017 u 03:53
0

ŠOKANTNE PAPARACO FOTOGRAFIJE: Kim Kardašijan u bikiniju bez fotošopa i sa celulitom! (FOTO)

Poznata starleta Kim Kardašijan bez fotošopa ne izgleda ni približno dobro kao što se predstavlja, ali jedna fotka bez ulepšavanja je mnogo košta.

Paparaci su je uhvatili na odmoru u Meksiku i fotografije koje su snimili pokazuju kako Kim, poput većine žena, ima i strije i celulit.

Ovih dana se hvali fotografijama sa odmora u Meksiku, gde je otišla sa sestrom Kortni i, naravno, obe na tim fotografijama izgledaju savršeno.

Ipak, paparaci koji su sestre pratili u Meksiku, takođe su snimili Kim u kupaćem kostimu na plaži i njihove fotografije znatno se razlikuju od fotki koje rijaliti zvezda objavljuje na Instagramu te su izazvale popriličnu buru komentara.

Izvor:Alo.rs
Foto: Instagram/kimkardashian

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter