Izvor:
29.04.2017 u 15:21
0

TRAGIČNA SUDBINA HOLIVUDSKE DIVE: Bila je najlepša Bondova devojka, a danas živi kao beskućnica! (VIDEO)

Lana Vud (71), sestra pokojne holivudske dive Natali Vud, pre 46 godina zaigrala je u filmu "Dijamanti su večni", a fanovi serijala o najpoznatijem tajnom agentu i dalje je pamte po ulozi zanosne Plenti O'Tul, najzgodnije Bondove devojke. Danas, skoro pola veka od planetanog uspeha koji je sa ovim filmom doživela, Lana Vud živi na ivici egzistencije.

Naime, Lana i njena sestra Natali, nekada su pripadale "holivudskoj eliti", a danas jedina preživela sestra živi na ivici siromaštva. Poznata glumica je nedavno izgubila krov nad glavom, a zbog loše finansijske situacije, Lana je prinuđena da sa porodicom živi u jednom motelu nadomak Los Anđelesa.

Nekadašnja filmska zvezda živi u sobičku sa ćerkom Evanm njenim suprugom i sa njihovim troje dece. U motelsku sobu uselili su se i psi porodice Vud, a Lana se u intervjuu za britanski list požalila da u novom domu nema mesta za sve, i da je porodica prinuđena da se hrani iz lokalnih jeftinih restorana. Osim toga, novca nema ni za odeću, koju glumica sada dobija od Crvenog krsta, a u vreme najveće slave, Lanu su oblačili najpoznatiji svetski dizajneri.

– Pitate me šta mi se desilo? Stvaran život. Realnost. Kao da mi je neko izvukao tepih ispod nogu. Nije mi lako da se nosim sa novonastalom situacijom, ali sve ovo ipak najteže pada deci, jer nemaju privatnost koja im je neophodna – rekla je bivša Bondova devojka i objasnila da se iz raskošnog doma u Los Anđelesu iselila jer nije mogla da plaća visoku stanarinu.

Međutim, više od svega, pogodilo ju je to što joj nijedan projatelj nije pružio ruku i primio kod sebe.

– Da je moja sestra živa i da vidi na šta sam spala, to bi je uništilo – kaže Lana.

Osim toga, teška materijalna situacija dodatno je zakomplikovana i činjenicom da ni njena ćerka ni ona nisu u najboljem zdravstvenom stanju.

Njena ćerka Evan, ima Hodgkinov limfom (rak limfnog sustava), a zbog zračenja koje joj je oštetilo pluća, vne može samostalno da diše, zbog čega joj uvek potrebna boca sa kiseonikom.

A da stvar bude gora i sama Lana mora da operiše kolena, ali za taj zahvat, kaže, nema novca.

Blic
Foto: Printscreen/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter