Izvor:
03.05.2017 u 20:32
0

Isplivao novi snimak: ŠAKO POLUMENTA POTPUNO GO! (FOTO18+)

Privatni snimak koji se pojavio na internetu, a u kom Šako Polumenta poziva maloletnicu u krevet, šokirao je javnost, a odmah se pojavio i drugi na društvenim mrežama na kojem je pevač potpuno nag.

Video je nastao od pre nekoliko godina, a na kojem se vidi njegov polni organ. Šako se sam snimao, a za koga se snimao i kome je poslao snimak nije poznato.

Podsetimo, pre nekoliko dana objavljen je video na kojem poziva maloletnicu na seks. Sporni video na svom nalogu na Instagramu objavila je sedamnaestogodišnja M. V, koja je pevaču putem komentara odgovorila na molbe, zbog čega svi misle da su upravo njoj bile upućene Polumentine reči.

Pogledajte fotografije iz videa:

Kurir
Foto:Facebook/podgorickivrmepolov

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter