Izvor:
03.05.2017 u 21:57
0

PROGOVORILA MALOLETNICA KOJOJ JE ŠAKO SLAO VIDEO SNIMAK: Evo šta mi je zaista tražio!

Kada je maloletna Mina V. pre nekoliko dana u javnosti objavila snimak u kojem je Šako Polumenta poziva da dođe i da ga ljubi, a zatim priča da mu nedostaje, javnost je ostala u šoku. Ova sedamnaestogodišnjakinja otkriva sve detalje odnosa sa folkerom, koji je poznat po ljubavnim aferama. Ona tvrdi da joj je Šako slao fotogarfije na kojima je obnažen, ali ona nije želela ništa da ima sa njim, a kada je famozni snimak objavila na svom Instagramu, Polumenta joj je pretio.

– Stalno mi je slao poruke kako mu nedostajem. Da se razumemo, znam da ima ljubavnicu, ženu i decu, kao i dosta devojaka koje muva. Nisam ništa želela sa njim, a on je bio uporan da se vidimo i imamo seks. Odlično je znao da nisam punoletna, ali je hteo da budemo zajedno i slao mi je provokativne video i glasovne poruke. Tek kada sam video objavila na društvenim mrežama, on je prestao da mi se javlja, jer je očigledno shvatio šta će ga sačekati – priča za „Alo!” Mina i nastavlja:

– Muvao me je stalno, slao svoje provokativne fotografije i tokom video-poziva se pokazivao go. Imam nekoliko fotografija koje mi je poslao, a na kojima je nag. Čula sam kako se on već pravda kako su to foto-montaže i da se ne radi o njegovom liku. Bila sam na nekoliko njegovih nastupa i tamo smo se uvek pozdravljali, ali nikada nisam pokušavala da sa njim ulazim u nešto više od tog pozdrava, iako je često insistirao da odemo na večeru – kaže sedamnaestošodišnjakinja i otkriva šta je pisalo u Šakovim porukama.

– Zvao me je da vodimo ljubav, uvek mi je slao poruke tipa: „Ljubavi, nedostaješ mi, želim da se vidimo”, i slično. Ja sam uvek na kulturan način odbijala te ponude i pokušavala da izbegnem bilo kakvu vrstu susreta sa njim.

Kada je objavila snimak na svom Instagramu, Šako joj je poslao preteće poruke.

– Pretio mi je nakon što sam objavila snimak da će on da izbaci moje provokativne fotografije u javnost. Uverena sam da nema nijednu fotografiju koju bi mogao da prosledi javnosti, ali meni svakako ovaj vid eksponiranja u javnosti nimalo ne prija – objašnjava Mina, koja je pre nešto manje od mesec dana napunila 17 godina.

Kako bismo čuli i drugu stranu priče, pozvali smo pevača, ali se on nije javljao ni na jedan broj poznat redakciji.

Šako: Ne znam ko je Mina, nestao mi je telefon!

Kada se sporni video pojavio u javnosti, Šako se oglasio u javnosti.

– Ja ne znam ni ko je Mina, ni šta je Mina, meni je telefon nestao. Oni mogu da se igraju tim stvarima, ti ološi, te Mine, te beskarakterne devojke. Ako ona ima 17 godina i ovime se bavi, s kim se druži, pojma nemam ni ko je, ni šta je. Taj snimak, ako sam ja bio sa mojom ženom u malo lošijim odnosima, i ako ja ne mogu kao muž da joj pošaljem snimak, i ako ljudi nemaju taj filing ljubavi i poštovanja prema svojoj ženi i supruzi, ako nemaju osećaj da bi trebalo nekad da povuku ručnu, da prenesu neku pozitivnu atmosferu, zašto bih se ja stideo toga da sam poslao snimak svojoj ženi? – rekao je Šako.

Alo/pink.rs
Foto: Instagram/maca.privatno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter