Izvor:
05.05.2017 u 15:40
0

POZVALA BIVŠEG NA SVADBU: Jelisaveta javila Vuku da se udaje, ovako je on reagovao na vest!

Jelisaveta Orašanin (28) je vest da se udaje za Miloša Teodosića (30) prvo saopštila bivšem dečku Vuku Kostiću (37)! Kako saznajemo, glumac će biti gost na njenoj svadbi.

Kostić je najpre pomislio da se njegova bivša šali, a kada je shvatio da je ozbiljna, čestitao joj je i poželeo joj sve najlepše.

– Vuk i Jelisaveta su ostali prijatelji posle raskida. Iako je znao je da je ona u vezi s Teom, veoma se iznenadio kada mu je saopštila da se udaje. Počeo je da se smeje i zamolio je da se ne šali na taj način. Nije očekivao da će tako brzo, posle samo četiri meseca veze, ona odlučiti da se uda.Međutim, hladan tuš je usledio kada mu je rekla da je ozbiljna, da je slavlje već zakazano i pozvala ga da bude gost na njenom venčanju. Kostić joj je poželeo sve najlepše i zahvalio joj na pozivu. Mislim da će poziv prihvatiti i biti na njenom venčanju, koje je zakazano za 25. jun – priča izvor Kurira.

Jelisaveta će posle medenog meseca otići u Moskvu.

– Teo privodi kraju obaveze u CSKA i krajem maja bi trebalo da dođe u Srbiju. Oko svadbe ne mora da brine jer je unajmio agenciju koja organizuje apsolutno sve. Mladenci nakon ceremonije odlaze na medeni mesec, a onda u Rusiju – završava naš izvor.

Pokušali smo da kontaktiramo sa Jelisavetom povodom ovoga, ali ona nije odgovarala na naše pozive. S druge stane, Vuk nam se javio, a kad je čuo zbog čega ga zovemo, prekinuo je vezu.

Jelisaveta i Miloš će se 25. juna venčati i pred bogom i pred narodom. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, crkveno venčanje će se obaviti u Bogorodičinoj crkvi Ružica na Kalemegdanu. U toj crkvi su se na večnu ljubav zaklele mnoge javne ličnosti: Marija Karan i Džoel Lubin, Filip Filipović i Sanja Hanušić, Vladimir Stojković i Bojana Rajić… Građansko venčanje Jelisavete i Miloša biće upriličeno u restoranu „Privrednik“ u centru Beograda.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter