Izvor:
05.05.2017 u 18:09
0

I DALJE ŽIVI U STRAHU: Lepa Brena se užasno plaši za svog sina Stefana, evo zbog čega!

Pevačica Lepa Brena ne prestaje da strepi i brine za život svog sina koji je bio kidnapovan, strah je prisutan svakodnevno.

Brenin sin Viktor je u intervjuu za "Story" otkrio da neke stvari nikada ne mogu da se izbrišu:

Ja sam tada imao oko tri godine. Ne sećam se apsolutno ničega. Međutim, ta tragedija je ostavila trag na moju porodicu za ceo život i to se nikad neće izbrisati – rekao je i dodao:

– Svaka majka strahuje za svoje dete čim napusti kuću, a pogotovo moja, jer je prošla to što je prošla. Ima svakakvih budala. Zbog toga uvek neko ide s nama. Nikad se ne zna šta nekome zbog ljubomore i zavisti može pasti na pamet. Mnogi nam zavide što imamo više novca od drugih. Lako neko može napraviti bespotreban problem i posle sve ode dođavola.

Ipak, trude se da ne pričaju o bolnoj temi:

– Prosto, ne želimo da se prisećamo ružnih stvari, dovoljno je što su taj strah i trauma svakodnevno prisutni u našim glavama. Želimo da zaboravimo taj ružan period života i ne vraćamo se na staro. Retko kad govorimo o tome, izbegavamo – kaže Viktor.

Izvor:Alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter