Izvor:
09.05.2017 u 18:28
0

BRENA DOBIJALA NEPRISTOJNE PONUDE: Razne kokoške su snimale albume jer su bile nečije ribe!

Lepa Brena progovorila je o počecima svoje karijere i nepristojnim ponudama koje je tada dobijala.

Naime, na pitanje voditelja da li je na početku svoje karijere imala nepristojne ponude, pevačica je odgovorila potvrdno.

– Ma kako da ne, pa to su bili počeci, bilo je raznih kvazi producenata. Ja sam tada pevala u Slatkom grehu na Tašmajdanu, bilo je raznih producenta, svako od njih je nudio neku šarenu lažu i zna se kako se to završavalo – rekla je kroz osmeh pevačica i dodala da je tada mnogo pevačica snimalo albume zahvaljujući svojim emotivnim partnerima.

– Ja sam tada zamolila Vladu Cvetkovića, koji je bio direktor Tašmajdana, da mi pomogne da snimim album, jer sam videla kakve kokoške sve snimaju albume. I uglavnom su snimale neke devojke koje su nečije ribe, a ja nisam tada bila ničija riba i zamolila sam ga da to i ostanem, a da snimim album – prisećala se Brena.

Izvor: Blic

Foto: Instagram/lepabrenaa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter