Izvor:
09.05.2017 u 20:10
0

U MINUSU SMO I PRE NASTUPA: Srpska predstavnica već oštećena na Evroviziji!

Nastup Tijane Bogićević trebalo je da bude efektniji, ali domaćini Evrosonga nemaju tehničkih mogućnosti za sve zamisli našeg tima.

Tijana Bogićević pokušaće da uđe u finale Pesme Evrovizije u četvrtak, 11. maja, ali njen nastup neće biti onakav kakav je zamišljen u Beogradu, jer organizatori nemaju mogućnosti za sve zamisli srpskog tima, saznaje Kurir.

– Oni uopšte nemaju tehničkih mogućnosti za Tijanin nastup! Trebalo je da se na LED ekranima iza nje prikažu podvodni snimci, ali kad se puste, izgledaju očajno! Poneli smo sav materijal u Kijev, al‘ džaba! Na kraju se sve svelo na plavu pozadinu s belim svetlosnim efektima. Verujte, njen nastup je trebalo da bude još moćniji – tvrdi izvor iz našeg evrovizijskog tima.

Kako god, Tijana Bogićević je barem sigurna u sebe. Tako je na defileu crvenim tepihom i na svečanoj zabavi, kojima je označen zvaničan početak Evrosonga, vrlo vešto izbegla škakljivo novinarsko pitanje.
– „In Too Deep“ je neočekivana pesma od Srbije – zaključile je voditeljka.

– Ne bih tako rekla. Srbija je uvek bila fenomenalna na Evroviziji, i ovaj put će biti tako! – samouvereno joj je odgovorila Bogićevićeva, koja je prethodno gostovala i u jutarnjem programu nacionalne televizije.

Izvor: kurir.rs
Foto: Twitter/Ukraine News, Facebook/Tijana-Bogicevic-139183568684

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter