Izvor:
10.05.2017 u 15:50
0

MRAČNA STRANA ESTRADE: Pevačica objasnila kako se nosi sa zluradim komentarima i ljubomornim koleginicama!

Pevačica Jana Todorović, jedna je od naših najtraženijih muzičkih zvezda u dijaspori, već godinama živi u Beču. Ona priznaje da joj život u inostranstvu omogućava da ne oseća sujetu i ljubomoru koleginica koje vladaju našom estrdnom scenom. Ipak, Jana nije zaboravila negodovanje pojedinih kolega kada se pojavila na javnoj sceni

– Kada sam se pojavila, bila sam slatka, mila i lepa, dobro sam pevala i tako sam zauzela nečije mesto. Iako svako ima svoje mesto na estradi, čim sam nekoga stavila malo sa strane, komentarisali su me onako ljubomorno, ali ja nikada nisam obraćala pažnju. Živim preko i imam svoj život – kaže Jana i dodaje:

– Kod mene nikada nije vladala netrpeljivost, zato što sam ja na neki način žena iz naroda, poštujem i volim svoje kolege, i tu sam da ih podržim. Seka Aleksić je jedna od onih koje zaista mnogo cenim, poštujem i volim – kaže pevačica, koja uglavnom peva u dijaspori.

Meni je svuda dobro. Preko se sigurno više zarađuje, ali ja volim da se družim sa našom publikom, sa našim ljudima i zaista sam se uželela naše atmosfere. Nije svaki put euforija na mojim nastupima zato što se ja na neki način pojavljujem posle 17, 18 godina u jednom gradu. Tri-četiri puta godišnje nastupim u jednom klubu – kaže ona.

Izvor: blic.rs
Foto: Instagram/janavip2011

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter