Izvor:
10.05.2017 u 17:02
0

CECA PODNELA KRIVIČNU PRIJAVU: Završiće na sudu zbog uznemirujuće objave!

Ceca

Pre nekoliko dana na društvenim mrežama krenula je da se širi fotografija šar-peja koji je u vlasništvu Cece Ražnatović i njene porodice, uz komentar kako Ceca u nehumanm uslovima i na ulici drži psa Vita.

Reakcije javnosti bile su više nego burne, a informacija je velikom brzinom stigla i do Ražnatovića. Ceca je ostala u šoku, a kako je objasnila nije mogla da veruje šta se dešava.

"Nisam mogla da verujem šta čujem. Pas je bio u šetnji i privezan je na parkingu da ne istrči na ulicu pre nego što ga uvedemo u kuću. On živi sa nama već pet godina. Mažen je i pažen, spava na krevetu i član je porodice. Mi imamo ukupno deset pasa, dva jazavičara Veljko je doveo u kuću sa ulice, pa se brinemo o njima, a kako da ne volimo i ne čuvamo našeg Vita" – počela je Ceca koja je istog dana podnela prijavu protiv ženske osobe koja je Vitovu sliku postavila na Fejsbuk.

"Znate, to što se pojavilo na Fejsbuku toliko je maliciozno i ružno da sam istog dana otišla i prijavila tu devojku odseku za visokotehnoliški kriminal. Ne možete svakakve laži i gadosti da postavljate na Fejsbuk i da za to ne odgovarate" – objasnila je Ceca.

psi

Kako je pojasnila, prvi Veljko ne bi dozvolio da psu nešto nedostaje.

"Ovo je očito slikao neko u prolazu i izmislio priču. Vito ne čuva parking, on živi sa nama, ali na parkingu imamo četiri psa koji su u svojim boksovima i imaju svoje kućice. Ni oni ne čuvaju parking nego su Veljkovi ljubimci. Pa prvi Veljko ne bi dozvolio da bilo kom psu nešto fali jer ih obožava. Vidite i sami da se samo slika sa kučićima. U Banjaluci je trenutno sa šest pasa koje je poveo sa sobom iz Beograda. Pošto tamo živi pored šume, šeta ih, igra se sa njima, dresira ih" – rekla je Ceca.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Facebook/printscreen,Instagram.com/craznatovic_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter