parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

MARKO BULAT KRIJE MRAČNU TAJNU? Pevača odala poruka njegove žene! (FOTO)

 

Marko Bulat i njegova supruga Marija ovih dana izazivaju veliku pažnju domaće javnosti. Prošlog vikenda je pevaču zapaljen automobil na parkingu ispred zgrade na Novom Beogradu u kojoj živi sa suprugom i ćerkicom Doroteom.

- Niko, pa ni ja ne znam ko su ljudi koji nam rade o glavi. Ja nikome ništa loše nisam uradio. Očigledno je da taj neko želi da nam nanese zlo na jedan kukavički način, a ne da me pogleda u oči - rekao je pevač nakon što mu je zapaljen automobil. Iako Marko i Marija to ne žele da priznaju, spekuliše se da oni odlično znaju zbog čega im se ovim stvari dešavaju.

 

 

Sumnju je izazvala i poslednja poruka koju je Marija objavila uz fotografiju njihove bebe na društvenoj mreži Instagram koja se, po svoj prilici, odnosi na ljude koji im nanose zlo.

- Lomili su nas, a nisu računali da će rane zarasti, a dete porasti - napisala je Bulatova supruga u opisu slike čime je pomalo zbunila svoje pratioce.

Marku i Mariji je u aprilu 2016. godine ukraden automobil, a u septembru iste godine, u noći kada su saznali radosne vesti da će postati roditelji, u medijima se pojavila vest da su umešani u aferu kokain. Njihova beba se rodila tri meseca ranije zbog čega je bila životno ugrožena, a Mariji i dalje teško pada što je javnost okrivljuje za to što se njena Dorotea rodila pre vremena.

 

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/marija_bulat

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost