Izvor:
20.05.2017 u 02:47
0

SVAKA ČAST! Nikola Rokvić podržao dojenje u javnosti, a za sve muškarce imao je JAKU PORUKU!

U Beogradu održan je Festival dojenja, a ambasadorka ove manefestacije bila je jedna poznata mama, manekenka Bojana Barović. Jedan od tema festivala bila je i dojenje u javnosti, prilikom koje se Bojani na sceni pridružio njen suprug Nikola Rokvić, i tom prilikom ohrabrio sve prisutne trudnice kada je dojenje u javnosti u pitanju, ali i buduće očeve.

Ja mislim da je to najnormalnija stvar. Nijedna majka ne radi to da bi izašla u javnost, da bi nešto radila mimo toga da prehrani svoje dete i da sigurnost svom detetu. Mislim da je to prioritet. To je jedna osnovna stvar koju treba da negujemo. Ja sam se iznenadio kada sam čuo i video koliko ljudi je protiv toga – rekao je Rokvić za Telegraf.

Muškarcima bih poručio da podržavaju svoje žene, da prvenstveno budu cilj da njihovo dete bude sigurno, zdravo, prirodno nahranjeno, ako je to u mogućnosti i da budu samo podrška ženama – zaključio je on.

Izvor: Telegraf
Foto: Instagram/bojanabarovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter