Izvor:
20.05.2017 u 03:21
0

ŽELJKO ŠAŠIĆ PRVI PUT O ODNOSU SA RAŽNATOVIĆIMA: Arkan me je pustio u svoj krug, imao sam dozvolu za Cecu!

Pevač je ulivao poverenje suprugu poznate pevačice, koji nije imao ništa protiv da snimaju ljubavne scene za njihov drugi spot, koji nikad nije objavljen

Ljubavna priča Cece i Arkana podjednako je interesantna danas kao što je bila i devedesetih, kada su se zavoleli i venčali. Jedan od svedoka te ljubavi bio je i Cecin kolega Željko Šašić, koji, kako tvrdi, nije osetio Ražnatovićevu ljubomoru.

Šašić i Ceca (tada još uvek Veličković) imali su veliki hit 1994. Uspeh pesme „Ko na grani jabuka“ dao im je krila za još jedan duet i odmah su počeli sa realizacijom. Snimili su pesmu, došao je red na spot. Željko Šašić se seća kako je stigao po koleginicu, a vrata mu je otvorio Arkan.
– Ćaskali smo dok smo čekali Cecu, a onda me je on značajno pogledao i rekao: „Žeki, mislim da se nisi dobro izbrijao. Moj ti je aparat u kupatilu, posluži se. Ja moram da idem, a vi radite. Vidimo se!“ I tako je on mrtav ladan ostavio nas dvoje da snimamo vrele scene, bez trunke ljubomore, iako su svi pričali o toj njegovoj osobini. Zaista smo nas dvojica imali dobar odnos. Mislim da me je gledao kao nekog klinca – priseća se Šašić.

On kaže da taj spot nikad nije objavljen, kao ni pesma. Ali „Jabuka“ je zbližila njega i Cecu na jedan poseban način, koji očigledno nije smetao komandantu.
– Arkan jedino na mene nije bio ljubomoran od svih muškaraca koji su bili bliski sa Cecom. Mnogo godina kasnije, kad ga već nije bilo među živima, shvatio sam koliko sam zapravo bio privilegovan zbog takvog odnosa. Željko je bio pravi gradski mangup i malo koga bi pustio u svoj krug – kaže Šašić, koji dodaje i da je Ražnatović odlično razumeo šta znači biti pevač.

– Mislim da je pored Cece shvatio koliko je težak naš posao i šta sve nosi. Zato ju je maksimalno podržavao, kao i sve njene bliske kolege – seća se folker.

Izvor: kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter