parovi prijava happy zvezda prijava kviz

A TEK JE RASKINUO SA OBOLELOM MISICOM: Karić smuvao bivšu devojku poznatog pevača! (FOTO)

 

Posle lude noći na prestoničkom splavu, bivši dečko Dijane Milojković javno je izrazio simpatije prema novoj izabranici.

Bivša misica Dijana Milojković i njen doskorašnji partner Stefan Karić odlučili su da posle dve godine ljubavi stave tačku na svoju vezu, što je šokiralo mnoge.

Budući da je Stefan sve vreme bio uz svoju dragu kada je saznala da ima rak, zbog čega se čak i ošišao kako bi joj pružio podršku, mnogi su mislili da će ova ljubav biti krunisana brakom. Međutim, Dijana i Stefan su se razišli, a spekulisao se da je razlog za krah ljubavi Stefanova preljuba, što je on demantovao.

- Neću mnogo da se pravdam, ionako me niko ništa i ne pita. Samo ću reći da je nikada u životu nisam prevario - izjavio je Stefan koji je sinoć viđen sa novom devojkom na jednom prestoničkom splavu.

 

 

Reč je o Valentini Vučićević koju je javnost upoznala onda kada se potukla sa bivšim dečkom Slobom Vasićem i tom prilikom mu staklenu flašu razbila o glavu.

- Sinoć se sa njom provodio do ranih jutarnjih sati i bili su baš prisni. Ipak, videlo se da je Stefanu neprijatno, non-stop je pazio da ga neko ne vidi sa Valentinom, što mu je ona i zamerila. Čuo sam kada ga je ponizila zbog toga što ih krije i rekla mu da je plašljivi zec, a on joj je objašnjavao da zbog cele situacije oko Dijane i medijske pompe još uvek nije vreme da svi saznaju za njih dvoje - rekao je dobro obavešteni izvor koji se zetekao u njihovoj neposrednoj blizini.

Ipak, izgleda da je uporna Valentina uspela da istera svoje, pa je Stefan posle burne noći na beogradskom splavu objavio njenu sliku, zbog čega mu se bivša Slobina devojka zahvalila.

 

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/dijanasslife, Instagram/karic_stefan

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Čađava mehana
11:55 Vesti
12:05 Provodadžija
12:55 Vesti
13:10 Provodadžija
14:05 Beni Afet serija
15:55 Vesti
16:05 POSLE RUCKA
17:50 Telemaster
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 UPOZNAJTE PAROVE
19:55 Bingo
20:25 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 CIRILICA
23:00 U KORAK SA PAROVIMA
24:10 Erotski film