Izvor:
20.05.2017 u 13:42
0

ISPOVEST CECINOG BIVŠEG DEČKA: Arkan me hapsio dok je Ceca gola ležala u krevetu! (FOTO)

Bivši dečko Svetlane Cece Ražnatović Haro Samardžić sa kojim se folk zvezda zabavljala od 1990. do 1993. godine i tvrdila da je sa njim izgubila nevinost, prvi put nakon 24 godine otkriva sve detalje veze sa popularnom pevačicom.

Naime, Samardžić, koji je u to vreme bio oženjen, govori šta se sve dešavalo tokom tri godine njihovog zabavljanja, zašto nije želeo decu sa pevačicom, te da je zbog nje završio u logoru.

On je pričao i o tome kako ga je 1993. godine u Beogradu Željko Ražnatović Arkan uz pomoć rDržavne bezbednosti hapsio dok je on bio u krevetu sa Cecom u hotelskoj sobi.

Bilo je to u oktobru 1993.godine. Ceca je spavala sa mnom to jutro kad su došli i zalupali na vrata hotelske sobe. Taj prokleti "Metropol"..Bila je sa mnom u sobi kad su upali pripadnici DB, ona je ležala. Gola je bila- priseća se Haro najgorih momenata iz svog života i nastavlja:

Odatle su me odveli u neku kuću u blizini, desno od hotela. Ne znam tačno koliko minuta su me vozili, nešto sam mogao da vidim pre garaže u kojoj su mi nabili crnu vreću na glavu da ne vidim gde smo ušli, u neku rupu. Tad sam shvatio koliko je sati.

Mislite da je Arkan stajao iza vašeg hapšenja?

Pa jeste. Arkan je bio državni čovek. Mene je hapsio DB: To je sve povezano.

Da li je Ceca znala da će to da urade?

Ona – sigurno je znala. Mislim da je bila upućena. Ona za mene nije normalna osoba. Shvatio sam to posle. Ja nju nisam mogao da oteram od sebe. Nije htela da ide. Molio sam Boga da je se rešim, da ode…

Svetlana je izjavljivala da je to između vas bila velika ljubav, da ste se zabavljali godinu i po dana i da je izgubila nevinost sa vama kad je imala 18 godina.

Ona laže. Bolje joj je da ćuti nego da ja kažem sa koliko godina je ona stvarno izgubila nevinost, pa će da popadaju u nesvest svi po Srbiji. Sve što je rekla u vezi sa mnom je laž. Ništa se tu nije pisalo, ni kako, ni zašto, ni zbog čega sam ja bio u Beogradu. Niko ne pominje da sam nakon tog hapšenja bio u logoru mesec dana u Batkoviću kod Bjeljine. Puno sam stradao i jedva sam izvukao živu glavu. Pola godine nakon toga ja se nisam osećao dobro. To je baksuz žena! Ko god je bio sa njom, taj se mrtav, nema ga više. Jedva sam se ja izvukao, ali teško.

Ko vas je upoznao sa njom?

– Niko nas nije upoznao. U to vreme držao sam sa braćom diskoteke, pevala je kod nas. I tako je krenulo…

Da li je istina da je pobegla od kuće da bi živela sa nama?

Ma, da! Pobegla ptičica čim je napunila 18. Pokupila stvari i pobegla od kuće. Pomagali su joj neki njeni prijatelji iz Beograda da pobegne od svojih roditelja, neki su isto pevači, a ja o njima ne volim da pričam. Priča da je bila tu godinu i po dana, bila je duplo duže kod nas. Skoro tri godine. Pobegla je od roditelja, ja sam je držao tu maltene iz sažaljenja.

Niste planirali ništa ozbiljno?

Nikad. Ja sam tada bio oženjen. Ne bih se ja nikad oženio pevačicom. Da sam želeo nešto, ne bi išla na abortuse. Bila je tri puta trudna, nisam želeo da rodi. Ona je po svaku cenu želela moje dete. Znam da je u vreme kad se to dešavalo 1993. godine poslednji put abortirala, u Srbiji na VMA.

Zašto ste onda bili sa njom?

Na jugu Srbije svašta rade. Ne mogu da shvatim da se to meni moglo desiti, da se dešavalo. mislim da ona i danas ide kod tih vračara! Sećam se, jednom je u mom klubu u Nemačkoj odjednom nestala. Kad sam je potražio, našao sam je u separeu u ćošku sa jednom romskom gatarom. Rekao sam joj: "Sram te bilo, koja si ti veštica, čime se baviš!"

Hoćete da kažete da vas je omađijala?

Ne znam šta me vuklo. Možda je u pitanju i navika, kad je neko pored tebe tri godine… Ja, koji sam sa njom živep tri godine, samo jednom sam je video ujutru kad ustane. Rekao sam: "Nikad više!" Izbegavao sam da je gledam, na šta liči bez šminke. Sad je sva operisana… Na šta to liči- dve nogice i 10kg grudio? Ona mi stvarno nije interesantna, ni kao žena, ni kao Ceca. Mnogo lepših i boljih žena ima u normalnom svetu od tih pevaljki.

srpski telegraf
foto:twitter//Fikor

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter