Izvor:
20.05.2017 u 14:44
0

SRPSKI REPER TVRDI: Haradinaj mi je pretio smrću! (FOTO)

– Ujutru ga je probudio poziv gazde kluba koji mu je rekao da je napravio ozbiljan problem. Reper nije imao pojma o čemu se radi, a onda mu je gazda kluba objasnio da je devojka verenica brata Ramuša Haradinaja i da su to ozbiljni momci sa kojima se ne igra. Vuk je rekao gazdi da nije znao, ali ubrzo su počele da mu stižu anonimne poruke strašnog sadržaja: "Svašta može da ti se desi napolju", "Možeš biti ubijen nakon jednog telefonskog poziva", "Ne znaš kome si se zamerio, nećeš dobro proći", samo su neke od pretećih poruka koje je dobijao.

Pročulo se za taj problem pa je Vuk morao da zove oca i da mu kaže da objasni nekim ljudima na Kosovu da on nije ništa imao sa devojkom i da nije znao čija je verenica. Na kraju se nekako izvukao iz te situacije– zaključio je izvor.

Vuk je potvrdio ove navode, ali se plašio da zalazi dublje u opasnu priču iz koje se kako sam priznaje jedva iščupao.

Dobro ste čuli. Imao sam tu neprijatnu situaciju sa Haradinajevima. Zamalo da najebem zbog nesporazuma, to su strašne stvari. Molim vas, razumite me, nije mi svejedno da produbljujem tu temu. Sve je prošlo dobro, ja sam dobro i ne bih da pričam više o tome, izvinite– rekao je Vuk.

Srpski Telegraf
foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter