Izvor:
24.05.2017 u 08:43
0

INSTAGRAM SKANDAL: Kim Kardašijan objavila fotku povodom tragedije u Mančesteru i razbesnela javnost!

Starleta Kim Kardašijan izazvala je skandal nakon što je na Instagramu objavila post koji se odnosio na žrtve terorističkog napada u Mančesteru.

Nakon sinoćnjeg terorističkog napada koji se desio na koncertu Arijane Grande, a u kom je poginulo 22 ljudi, Kim je na Instagramu objavila fotografiju sa pevačicom, uz dirljiv post koji je posvetila porodicama žrtava.

"Molim se za sve u Mančesteru, ne mogu ni da zamislim agoniju i strah kroz koji su prolazili roditelji čija su deca bila na koncertu. Ova situacija mi slama srce, i užasava me misao da ovaj svet više nije sigurno mesto za nas", napisala je Kim u komentaru uz fotografiju, koju je nakon nekoliko sati obrisala.

Starleta je ubrzo obrisala fotografiju, verovatno jer je "izbombardovana" negativnim komentarima.

"Kada ljudi izgube decu u terorističkom napadu, koji se desio tokom koncerta, onda ne objavljuješ svoje fotografije sa koncerta", "Zašto se, pobogu, smeješ na ovoj slici" – najblaži su komentari koje je Kim dobila od pratilaca, dok su drugi bili manje obazrivi u iznošenju mišljenja.

kurir-rs
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter