Izvor:
24.05.2017 u 13:44
0

UHAPŠEN BRATANAC VESNE ZMIJANAC: Brutalno pretukao suprugu!

Petar Zmijanac, bratanac Vesne Zmijanac koji ivi u Yagrebu, pretukiao je neven;anu suprugu Ivanu, zbog čega je proveo mes4ec dana u zatvoru.

Taj incident odigrao se u januaru, kad su meštani naselja Gajnice policiji prijavili da nepoznat muškarac brutalno tuče ženu naočigled troje maloletno dece. Tada je interventna jedinica odmah reagovala i sprovela ga u Županijki sud na saslušavanje. Kako su objavili hrvatski portali, umeso da se pokaje zbog krivičnog dela koje je počinio. Petar se istražnom sudu pohvalio da mu je Vesna Zmijanac tetka, ali mu to nije pomoglo.

Morao je da odleži kaznu od mesec dana pritvora u istražnom zatvoru Remetinec, kako ne bi uticao na svedoke, kako ne bi uticao na na svedoke ili ponovio krivično delo. Na saslušanju je kao opravdanje za prebijanje supruge rekao da ga je iznerviralo to što je u alkoholisanom stanju odvela decu u park po hladnoć, i to sat vremena pre ponoći.

Pošto je odležao kaznu,l Petar se vratio u stan u kom živi sa Ivanom i decom. Neko vreme nije pravio probleme, sve do pre nekoliko dana, kada su komšije ponovo pozvale policiju zbog galame i vriskekoja je dopira iz njihovog stana.

– Petar nije priveden jer je Ivana negirala da ju je maltretirao. Ona je policajcima rekla da je njen suprug vikao zbog prenosa utakmice – rekao je naš izvor iz Hrvatske.

Star
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter