Izvor:
24.05.2017 u 14:52
0

LEPOTA JOJ JE UNIŠTILA ŽIVOT: Pogledajte kako danas izgleda seksi plavuša iz filma „Top gan“! (foto)

Keli Mekgilis (59) očarala je svet kada se uz Toma Kruza pojavila u hit filmu "Top gan", koji je pre tridesetak premijerno prikazan, a sad je najavljen nastavak snimanja drugog dela.

Seksi plavuša postala je jedna od najpoželjnijih i najuspešnijih holivudskih glumica. Međutim, njen život nije nimalo holivudski.

Ona već tridesetak godina pati od depresije, ima oseća posttraumatski stresni poremećaj jer je doživela silovanje, a potom i napad muškaraca.

Silovala su je dva muškarca pre 35 godina. 1979. godine kada se glumica doselila u Njujork kako bi studirala glumu, dok je izlazila iz kade, dva muškarca su joj provalila u stan i pod pretnjom noža odvukli u spavaću sobu. Uprkos njenim kricima, silovali su je, pljuvali, udarali i boli nožem.

– Menjali su se i govorili mi da će me tući dok ne umrem. U tim trenucima sam mislila da ću umreti i predala sam se – rekla je Keli.

Policija je ipak na vreme stigla i glumicu su prevezli u bolnicu, a oba napadača su uhvaćena u roku od mesec dana. Nakon ovog brutalnog napada, Mekgilisova se borila da vrati poverenje prema muškarcima, upala je u depresiju i odala se alkoholu. Kasnije je počela i da se drogira, a mir je pronašla tek 2009. godine. Tada je već osam godina bila trezna i obnovila je vezu sa dve ćerke, otkrila je da je lezbijka, a dotle je bila u dva braka sa muškarcima.

Nakon prežaljene tragedije, pre godinu dana joj je doživela traumu, kada je u njenu kuću opet upao provalnik. Da li zbog pretrpljenog straha, Keli je otkrila da je bila silovana od strane tri muškarca i kada je imala samo 12 godina.

Sada ima dozvolu za nošenje oružja i nigde ne ide bez pištolja.

Kurir
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter