Izvor:
24.05.2017 u 15:27
0

SEKSI MANEKEN IZ SPOTA NAHVALIO CECU: Evo šta je za njega rekla balkanska diva! (VIDEO)

Svetlana Ceca Ražnatović juče je održala promociju spota za pesmu „Anđeo drugog reda“, na koju je došla u društvu manekena Florijana Munteanua.

S obzirom na to da je s njim na ostrvu Mamula snimila seksi i provokativne scene za potrebe spota, pevačica kaže da nije iznenađena što je odmah povezuju s atraktivnim Rumunom.

– Nije mi prvi put da me spajaju s nekim. Za mene je ovo samo poslovni korak, a šta će ko da kaže, više me ne zanima. Mogu samo da zahvalim Florijanu na komplimentima koje mi je uputio, pročitala sam i potpuno mu verujem (smeh). On je sjajan momak, izuzetno lepo izgleda i atraktivan je. Ima fenomenalno telo i lep je momak. Retko se nađe da bude i lep i zgodan, što bi mi žene rekle – savršen. Imali smo priliku da se družimo na snimanju spota, koje je trajalo 48 sati. Mnogo mi je drago što je posetio Beograd da malo upozna naš mentalitet i ljude. Mada, njemu ovo nije ništa strano jer je on iz Rumunije, roditelji mu tamo žive – rekla je Ceca za Kurir.

Za potrebe svojih spotova Ražnatovićeva uvek angažuje atraktivne manekene koje, kako nam je otkrila, sama odabere.

– Imam dobar ukus, to je definitivno. Moj tim ljudi je pronašao Florijana, ali naravno, moja je bila poslednja jer se radi o mom spotu, ja treba s tim čovekom da funkcionišem. Uopšte nisam razmišljala da li baš njega da odaberem – kroz smeh je zaključila Ceca.

Florijan Munteanu u Beograd je stigao juče oko podne letom iz Minhena, a ekipa Kurira sačekala ga je na aerodromu. Maneken nam je otkrio kako je došlo do saradnje s folk pevačicom i rekao da je oduševljen njenim izgledom.

– U Beogradu sam drugi put, dolazio sam ovde. Cecin saradnik je video moje fotografije na Instagramu i kontaktirao sa mnom. Pitao me je da li bih učestvovao u spotu, a ja sam naravno pristao. Ceca je jedna od najlepših žena koju sam sreo – rekao je Florijan.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter