Izvor:
24.05.2017 u 16:26
0

Pakleni počeci: OVO SU PRVE NUMERE NAŠIH NAJVEĆIH MUZIČKIH ZVEZDA! (VIDEO)

Naša muzička scena prepuna je estradnih zvezda i zvezdica, a samo oni najbolji opstaju godinama. Svi oni su bili početnici, a njihove prve albume otvarale su pesme koje vam predstavljamo u nastavku teksta.

CECA RAŽNATOVIĆ
Godine 1988. na sceni se pojavio preslatki devojčurak Ceca Veličković, za koju tada niko nije moga ni pretpostaviti da će boti najveća zvezda. Cecin prvi album zvao se "Cvetak zanovetak", a otvarala ga je pesma istog naziva.

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ
Željko se javnosti predstavio na jednom festivalu pesmom "Pesma Sirena", ali pravu slavu je dožoveo kada je snimio album "Amajlija" koji je otvarala numera "7 godina".

DRAGANA MIRKOVIĆ
"Luče iz Kasidola" došla je iz malog mesta za Beograd kako bi snimila svoju pevu ploču "Imam dečka nemirnog".

NATAŠA BEKVALAC

Slatka plavušica pojavila se na sceni početkom dvehiljaditih sa albumom "Ne brini". Danas, ona je jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima.

ACA LUKAS
Aleksandar vuksanovič na sceni se pojavio sa umetničkim imenom i 1995. godine snimio album "Ponos i laž" koji je otvarao hit "Kuda idu ljudi kao ja".

EMINA JAHOVIĆ
Ona je jedna od najtalentovanijih kantautorki, pisala je hitove za sebe, ali i kolege. Godine 2002. se pojavila na sceni albumom "Osmi dan".

SAŠA KOVAČEVIĆ
Saša Kovačević pojavio se na sceni 2006. Njegov prvi album nosio je naziv "Jedina si vredela", a počinjao je sa numerom "Korak do sna".

VLADO GEORGIEV
On je dokazao da se popularnost može steći iako si drugačiji od ostalih i neguješ pop zvuk na Balkanu. Njegov prvi album nosi naziv "Navika", a otvara ga numera "Sama bez ljubavi".

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter