Izvor:
24.05.2017 u 17:59
0

OVE SLAVNE GLUMICE SU KARIJERU PLATILE ABORTUSIMA: Bile su u kandžama filmskih studija!

U tzv. zlatno doba Hollywooda filmski studiji su bili gospodari svojih zvijezda pa su tako i odlučivali kada glumica smije imati dijete. Ako bi ostala trudna u 'nezgodno' vrijeme, odmah bi je u tajnosti odveli u bolnicu na abortus.

Čak dva puta jedna od najomiljenijih, ali i najtragičnijih zvijezda Hollywooda, Džudi Garland, koja se kao tinejdžerica proslavila u filmu Čarobnjak iz Oza, morala je abortirati po nalogu filmskog studija MGM za koji je radila.

Prvi put je to napravila sa samo 19 godina kad je zatrudnjela sa tadašnjim suprugom. Studio je bio i protiv braka, a s njima se slagala i majka nesretne Džudi. Zajedno su dogovorili pobačaj, a istu stvar ponovili su i dvije godine kasnije kad je Džudi ostala trudna nakon afere s glumcem Tajronom Pauersom.

Prekrasna i zavodljiva Ava Gardner ostala je trudna u braku sa svojim trećim suprugom Frankom Sinatrom za kojeg se udala 1951. godine. No odlučila je abortirati jer je njezin studio MGM naplaćivao svojim glumicama velike novčane kazne u slučaju da ostanu trudne. Frank nije ni znao da se Ava sprema na pobačaj.

– Da sam odlučila roditi dijete, plaća bi mi bila puno manja. Od čega bi živjela? Frank je u to vrijeme bio bez novaca, a ja sam imala puno dogovorenih filmova za snimiti. Jednostavno u tom trenutku nisam mogla dobiti dijete. Studio je dogovorio sve i otišla sam u London. Cijelo vrijeme je netko iz studija bio sa mnom. Sve je napravljeno u velikoj tajnosti – kazala je zelenooka ljepotica.
Međutim, Gardner je poslije svoj pobačaj pravdala riječima:

– Nismo se mogli brinuti ni za sebe, a kako bismo onda za djecu!

U međuvremenu, Sinatra je došao opet do svojih pet minuta slave te dobio Oscara za ulogu 'Odavde do vječnosti' 1953. godine. Djece nisu imali, a razveli su se 1957. godine.

Izvor: 24sata.hr

Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter