Izvor:
24.05.2017 u 21:36
0

MOGU I KAD ME BOLI I KAD ME NE BOLI: Sandra Afrika otkrila šta najviše voli da radi tokom seksa!

Pevačica Sandra Afrika je priznala da ne koristi izgovore da izbegne seks sa dečkom, kao i da voli da eksperimentiše u krevetu.

Budući da se mnoge žene “vade” na glavobolju, kada žele da eskiviraju seks, Sandra kaže da nema takvih problema.

Ne razumem devojke koje ne mogu da se opuste i uživaju sa svojim izabranikom kad imaju te famozne glavobolje. Ja nemam tih problema. Mogu i kad me boli i kad me ne boli – rekla je Afrika i objasnila šta je nephodno za dobar seks.

Razumevanje u seksu mora da postoji. Ako nekog voliš i ako ti taj neko ugađa, onda i ti treba da se potrudiš. Zašto devojke ne bi pravile razna iznenađenja svojim muškarcima? Treba bežati od navike i dosade. Pa bar u današnje vreme može toliko da se eksperimentiše i da se ispituju razne stvari – zaključila je Sandra Afrika.

Izvor: Telegraf
Foto: Instagram/sandraafrika

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter